Оторизиран BOSCH дизел сервиз   •   Оторизиран сервиз на ретардери VOITH   •   Оторизиран сервиз на автоматични скоростни кутии VOITH
Промоции

Дизел сервиз • Common Rail помпи

РЕБО ООД извършва следните услуги, свързани с Common Rail помпи BOSCH:

  • Качване и сваляне на помпата от превозното средство
  • Диагностика на помпата на стенд
  • Установяване на повредата, разглобяване и дефектиране
  • Подмяна на дефектните елементи на помпата
  • Регулиране на стойностите на стенд
  • Зацепване и центровка на помпата
  • Доставка на отремонтирани Common Rail помпи в цялата страна
  • Оригинални резервни части BOSCH
  • Експресна доставка на части
  • Доставка на обменни изделия BOSCH BOSCH eXchange

Всички отремонтирани помпи в сервиза са с гаранция.

Проверка и регулиране на Common Rail помпа на стенд BOSCH EPS815    Проверка и регулиране на Common Rail помпа на стенд BOSCH EPS815    Отремонтирани Common Rail помпа и инжектори    Стенд BOSCH EPS815

Принцип на действие на Common Rail системи BOSCH

Най-голямото предимство на Common Rail системата се състои в множеството възможности за адаптиране на цикъла на впръскване и на времето на впръскване.

   Видео за Common Rail система

Налягането на впръскване се генерира независимо от скоростта на въртене на мотора и на дебита на впръскване. Налягането е „на разположение” в рейла (акумулатор на гориво). Точката и дебита на впръскване се определят от управляващ блок и се осъществяват посредством инжектор управляван от електромагнитен клапан и прикрепен към всеки цилиндър на мотора.

Системата Common Rail на BOSCH се инсталира в голяма част от съвременните европейски, японски и корейски автомобили като AUDI A8, Q7, BMW 330d, 525d, 530d, 730d, 740d, X3, X5, X6, CHRYSLER Voyager, CITROEN C5, Evasion, Saxo, XM, Xantia, Xara, FIAT Brava, Bravo, Marea, Multipla, Palio, FORD Escort, Fiesta, Focus, HYUNDAY Santa Fe, Elantra, Trajet, KIA Sorento, MERCEDES A-, C-, E-, S-, ML-, G-, V-клас, OPEL Astra, Vectra, PEUGEOT 206, 306, 307, 406, 607, 806, RENAULT Laguna, Megane, Scenic, SUZUKI Grand Vitara, TOYOTA, VOLVO S60, S80, V70, XC70, XC90 и много други.

Common Rail на BOSCH се използва в множество лекотоварни и товарни автомобили, като CITROEN Berlingo, Jumpy, Jumper, DAF CF, LF, FIAT Doblo, Ducato, Scudo, FORD Cargo, IVECO Daily, Tector, MAN TGA, MERCEDES Sprinter, Vito, Viano, NISSAN Primastar, OPEL Movano, Vivaro, PEUGEOT Boxer, Expert, Partner, RENAULT Master, Trafic, Premium, Midlum, Kerax, Mascott, VOLVO FL, VOLKSWAGEN LT и други.

Common Rail помпа BOSCH CP1

Common Rail помпа BOSCH CP1

Common Rail помпата за високо налягане CP1 представлява хидравлична помпа, смазвана от гориво, с 3 радиални бутала от които едно може да бъде изключено чрез електромагнит управляван от калкулатор.

Common Rail помпа BOSCH CP3

Common Rail помпа BOSCH CP3

Common Rail помпата за високо налягане CP3 е с идентично управление като помпа CP1, но тя допълнително е снабдена с помпа ниско налягане и електромагнитен клапан за регулиране на дебита.

Common Rail помпа BOSCH CP2

Common Rail помпа BOSCH CP2

Common Rail помпата за високо налягане CP2 на BOSCH е предназначена за монтиране на камиони Renault. Помпата се различава от познатите и най-често използвани CP1 и CP3 по това че има аксиален плунжер. Принципът й на действие е подобен на класическите редови помпи, но е способна да достигне работно налягане около 1400 bar тъй като има 2 бутала.