Оторизиран BOSCH дизел сервиз   •   Оторизиран сервиз на ретардери VOITH   •   Оторизиран сервиз на автоматични скоростни кутии VOITH
Промоции

Дизел сервиз • Диагностика

РЕБО ООД извършва следните диагностични услуги:

  • Компютърна диагностика на електронните системи на дизеловия двигател:
    състояние на горивната система, колянов вал, температурни датчици
  • Измерване на компресията в цилиндрите на двигателя
  • Проверка за теч в цилиндрите
  • Проверка на картерните газове
  • Проверка на центровката на помпата
  • Проверка за видими повреди по дизеловата система
  • Установяване състоянието на двигателя при покупка на дизелов автомобил
  • Тест на дюзи

Диагностична апаратура

Диагностиката на дизеловия двигател включва множество параметри, които могат да доведат до неизправност в работата на превозното средство.

Първоначално диагностиката включваше разчитането с помощта на диагностична апаратура (на производителя) на запаметените кодове за грешки в електронния блок на автомобила.

   Видео за диагностика на Common Rail система с DELPHI    Видео за диагностичен тестер TEXA Navigator TXT    Демо на диагностичен софтуер TEXA IC3 Plus

Но с напредване на технологиите, електрониката заменя все по-голяма част от механичните системи на автомобила. Поради тази причина, новите диагностични тестери са насочени все повече към електрониката и отчитат много повече данни.

Комплексната диагностика на дизеловия двигател ни позволява да определим всички негови неизправности. По този начин клиентът спестява време и средства.

Компютърната диагностика се осъществява с диагностични тестери като KTS (BOSCH), TEXA, DELPHI и др. Диагностичната апаратура ни позволява да тестваме практически всички европейски, корейски и японски модели.

Извършваме диагностика на всички видове превозни средства: леки автомобили, бусове, Jeep, камиони, автобуси и трактори.

Диагностичен тестер DELPHI DS100E

Диагностичен тестер DELPHI DS100E

Диагностичен тестер, под формата на Pocket PC – обхваща повече от 30 000 модела на 47 конструктора, лесно използваем поради интерфейса си – връзка без кабели чрез Bluetooth, постоянно обновяване на данните от конструкторите.

Диагностичен кит DELPHI H3Pi

Диагностичен кит DELPHI H3Pi

С помощта на този тестер може лесно да се направи диагностика на Common Rail системата /помпа и инжектори/ на голяма част от производителите. Диагностиката се извършва на място върху автомобила без сваляне на елементи. Позволява измерването на генерираното налягане от Common Rail помпата и връщащото гориво на всеки отделен инжектор. Съвместим е със системите DELPHI, BOSCH, SIEMENS, DENSO.

Диагностичен тестер TEXA Navigator TXT

Диагностичен тестер TEXA Navigator TXT

Универсален тестер за диагностика на електронните системи на автомобили, камиони и автобуси. Улеснено използване поради мобилността на апарата и диагностика чрез Bluetooth, снабден с кабели за европейски марки автомобили и товарни превозни средства. Софтуерът за IDC4 Truck Plus е единствения за диагностика на товарни автомобили на пазара с такова мащабно покритие на камиони, автобуси, ремаркета и индустриални двигатели.